Dirigenter

John Philip Hannevik

Fast Dirigent

John Philip Hannevik har hovedfag i musikkvitenskap (MA) fra Universitetet i Oslo, og han arbeider nå på heltid som dirigent, arrangør og utøver. Han har ledet brassband, janitsjarkorps, kor og symfoniorkestre på toppnivå i Norge, og han har arrangert og dirigert på CDinnspillinger og konserter for noen av Norges fremste artister, slik som Sissel Kyrkjebø, Rein Alexander, Halvdan Sivertsen, Lars Martin Myhre, DDE og Bjørn Eidsvåg. Philip skrev og dirigerte blant annet arrangementet til "Mitt hjerte er ditt" med artisten Hilde Heltberg, en sang som lå 9 uker på første plass på NRK Norsktoppen

Philip var finalist ved EBBAs internasjonale dirigentkonkurranse i 2003, og han har reist som musiker i en rekke land i Europa, Afrika, Nord- og Sør-Amerika. Philip har tidligere vært musikalsk leder for Oslofjord Brass (som han var med og startet), Sandefjord Brass Symposium, Nittedal Hakadal Janitsjar, Molde Brass Band, Drammen Konsertorkester, Templet Hornorkester og Frelsesarmeens Territoriale Hornorkester. Fra våren 2015 tar han over som musikalsk leder for Vestre Aker Musikkorps.

Tormod Flaten

"Band Trainer"

Karl Ole Midtbøe

Prosjektdirigent

Vi i Kleppe Musikklag er så heldige at vi får et gjensyn med Karl Ole på sesongens første prosjekt. Han skal lede oss gjennom årets store høstkonsert, "Journey Into Freedom". 

Trond Helland

Prosjektdirigent

Trond Helland dirigerte oss gjennom Oslo Brassfestival med gode resultater. Høsten 2019 skal Trond få æren av å dirigere oss gjennom Siddis Brass i Stavanger.