Brasspub 2017

04.06.2017

Så var siste tone denne sesongen spilt for Kleppe Musikklag. Tusen takk til Flesland Musikklag for at vi fikk komme i går på brasspub, og takk for en flott konsert! Utrolig kjekt å høre både dere og Sheona White!

I går var en litt spesiell kveld. Det var siste konsert med Vidar Nordli som fast dirigent. Vidar har vært en utrolig viktig person for korpset gjennom tre år, både musikalsk og sosialt. Han har jobbet hardt og målrettet og tatt korpset til nye høyder. Vi vil takke Vidar for den fantastiske jobben han har gjort, og ønske han all lykke i fremtiden. Vi håper selvfølgelig å se han foran korpset igjen ved en senere anledning.


Sesongen 2016/2017 har vært veldig spennende og innholdsrik for Kleppe. Det har vært en god sesong med mange konserter, og med en 5. og 6. plass i elitedivisjonen på henholdsvis Siddis Brass og NM Brass. Besetningen holder seg gledelig nok veldig stabil neste år. Nå er det sommerferie for oss, og tid for planlegging og øving mot neste sesong. Tusen takk til alle som har fulgt oss denne sesongen, og god sommer til alle!