Støtt oss

Kleppe Musikklag er et elitedivisjonskorps fra Askøy utenfor Bergen. Vi arbeider stadig for forbedring og progresjon av vårt musikalske nivå, og har derfor et høyt aktivitetsnivå gjennom sesongen. Disse ambisjonene medfører økte driftsutgifter.


Driften av Kleppe Musikklag er dugnadsbasert. Dette arbeidet utføres i hovedsak av våre spillende medlemmer, og inntektene bidrar til å dekke driftsutgiftene våre både i forbindelse med konserter og konkurranser, men også vedlikehold og innkjøp av instrumenter, noter, dirigenter, instruktører og leie av lokaler.

Ønsker du å hjelpe musikklaget videre og frem, og bidra til at vi kan skape de gode øyeblikkene og fine konsertopplevelsene vi er kjent for? Da blir vi veldig glad om du ønsker å bli vårt støttemedlem.


Vi er takknemlig for alle som støtter oss!

Hvordan du kan støtte Kleppe Musikklag:

Publikum på våre konserter

Kleppe Musikklag er opptatt av å holde et høyt aktivitetsnivå gjennom sesongen. Musikklaget jobbe derfor hele tiden for å gjøre gode konkurranser, fine konserter og for å skape øyeblikk i musikken for deg om lytter. Se hjemmesiden vår for oversikt over når og hvor vi spiller konserter. 

Grasrotandelen 

Grasrotandelen gir deg som spiller Lotto eller andre spill, mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Som grasrotgiver kan du bidra til å støtte Kleppe Musikklags arbeid med kulturformidling og talentutvikling.

Hver gang du spiller hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent av spillinnsatsen gå direkte til KML uten at hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Dette er en gratis måte for deg å sponse KML med viktige midler!

Bli støttemedlem

Som medlem i Kleppe Musikklags "Kleppekara", er du et viktig støttemedlem for korpset. Du bidrar økonomisk til driften av korpset, og vil bli satt stor pris på av våre spillende medlemmer. Innmeldte støttemedlem blir kontinuerlig oppdatert på korpset aktivitetsplan og drift.

Bli sponsor

Korpset har per i dag ingen faste sponsoravtaler. Dette er noe vi svært gjerne ønsker, og korpsets styret jobber kontinuerlig for å få dette på plass. Har du lyst å bidra? 

Ta kontakt for en uformell prat om et eventuelt samarbeid på styret@kleppemusikklag.net.

Spilleoppdrag

Kleppe Musikklag tar på seg spilleoppdrag av ulike slag. Pris avtales ut fra omfanget på prosjektet og antall musikere som skal være med. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker å booke oss til ditt arrangement. Ta kontakt med styret@kleppemusikklag.net