Støtt KML

Driften av Kleppe Musikklag er dugnadsbasert og dette arbeidet blir utført av våre medlemmer. Driftskostnader innebærer blant annet konserter, konkurranser, instrumentkjøp samt vedlikehold, dirigenter, instruktører, leie av lokaler og noter.

Med et høyt aktivitetesnivå og stadig større krav til et musikalsk nivå og dirigenter, dette innebærer at våre utgifter stiger for hvert år. Covid-19 har ikke gjort dette arbeidet lettere.
Kleppe Musikklag driftes fult og helt av egne medlemmer. 


Vi er takknemlig for alle som støtter oss!


Hvordan kan du støtte Kleppe Musikklag

Grasrotandelen 

Grasrotandelen gir deg som spiller lotto eller andre spill mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Som grasrotgiver kan du bidra til å støtte Kleppe Musikklags arbeid med kulturformidling og talentutvikling.

Hver gang du spiller hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent av spillinnsatsen gå direkte til KML uten at hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.


Bli sponsor

Ta kontakt for en uformell prat om samarbeid, kontakt styret@kleppemusikklag.net 
Spilleoppdrag

Kleppe Musikklag tar på seg spilleoppdrag av ulike slag. 

Pris avtales ut fra omfanget på prosjektet og antall musikere som skal være med. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker å booke oss til ditt arrangement. Ta kontakt med styret@kleppemusikklag.net 


Kom på konsertene våre

Støtt oss med å komme på konsertene våre. Pr.dags dato stopp på grunn av Covid-19, vi ser virkelig frem til å spille konsert igjen.