Nyheter

Årsmøte 2019

20.02.2019

Tirsdag 19. februar ble det gjennomført Årsmøte og valg i Kleppe Musikklag. På møtet ble korpsåret 2018 gjennomgått både musikalsk og organisatorisk og det ble gjennomført valg av nytt styre.

For to år siden ble det delt ut en ny pris i Kleppe Musikklag, nemlig "Broken Stick Award".
Prisen er selve pinnen som Philip Hannevik knakk under NM 2016! Dette er en vandrepris som skal gis til noen som har tabbet seg litt ut i forbindelse med NM, eller NM-oppkjøringen (på linje med det å knekke pinnen under konsert),...

NM 2019

11.02.2019

NM 2019 er over for denne gang, og vi er strålende fornøyd med vår fremføring av «Titan's Progress». Fremføringen resulterte i en flott 2. Plass med 95 poeng i 1.divisjon.

Sesongen 2018-2019 begynner å falle på plass og i den forbindelse har vi fått med oss noen nye ansikter i Kleppe Musikklag.


Sesongen 18/19 faller på plass for Kleppe Musikklag. Mange spennende prosjekter er planlagt og besetningen er nesten helt klar. Neste sesong skal vi blant annet delta i Siddis Brass, NM og Oslo Brassfestival, og store konsertprosjekter er under planlegging

Visste du at KML kun har vært på tre utendlandsturer før?
Forrige tur var i 1993 (da var mange av dagens medlemmer ikke født engang). Tidligere kleppemusikant og æresmedlem, Reidar Magne, har igjen sagt seg villig til å fortelle litt fra turen i 1993.

Ord fra tidligere musikant og æresmedlem, Reidar Magne Sætre.
«KML startet dagen sin på Kleppestø. Der stilte vi opp og marsjerte til Kleppe skole, men først var vi etter tradisjonen innom helsetunet og spilte og deltok ved heising av flagget. En fantastisk fin tradisjon der alle beboerne som kunne kom ut og bivånet det hele sammen med bygdefolk som...

For noen år siden startet Kleppe Musikklag en konsertserie der en konsert i sesongen ble viet til en utvalgt komponist. Tidligere har vi blandt annet hatt Derek Bourgeois og Philip Wilby på programmet, med gjester som Manger Musikklag, Tertnes Brass og Bergen brass-ensemble.

Tirsdag 13.mars spilte vi konsert i Askyøyhallen sammen med Askøy Skolebrass. Konserten fikk status som en del av konsertstafetten NMF Hordaland, detter er noe vi i Kleppe Musikklag setter stor pris på. Konsertstaffetten arrangeres i forbindelse med musikkorpsenes år 2018.

Vi i Kleppe Musikklag syntes det var utrolig kjekt å få dele en hel konsert...

Årsmøte 2018

10.03.2018

Lørdag 10. mars ble det gjennomført Årsmøte og valg i Kleppe Musikklag. På møtet ble korpsåret 2017 gjennomgått både musikalsk og organisatorisk og det ble gjennomført valg av nytt styre.

Nå har vi jobbet knallhardt i lang tid. Vi har hatt timesvis med gruppeprøver, terping og mange gode instruktører har vært inne og hjulpet oss med innøvingen til NM. Midt oppi det hele så er det også fint å legge merke til hvordan korpset nesten er som en familie for hverandre.