Nyheter

Velkommen til årets julekonsert i Tveit Kirke kl. 17:00 under ledelse av Bjørn Bogetvedt.
Billetter kjøpes ved inngang enten med vipps eller bankkort.
Dørene åpnes 16:30.

Årsmøte 2021

22.03.2021

Onsdag 17.mars ble det gjennomført Årsmøte på Zoom og valg i Kleppe Musikklag. På møtet ble korpsåret 2020 gjennomgått både musikalsk og organisatorisk og det ble gjennomført valg av nytt styre.Marius Fevang Thorstensen(styremedlem), Sondre Kristoffer Stokker(styremedlem) og Håvard Liknes(nestleder) går ut av styret etter endt årsmøte. Vi i Kleppe...

Årsmøte 2020

02.05.2020

Tirsdag 21. april ble det gjennomført Årsmøte på Zoom og valg i Kleppe Musikklag. På møtet ble korpsåret 2019 gjennomgått både musikalsk og organisatorisk og det ble gjennomført valg av nytt styre.


Tirsdag 13.august var sesongens første øving for Kleppe med dirigent Trond Helland. Høsten er fullpakket av spennende og varierte prosjekter, så følg med!
Vi i Kleppe Musikklag vil gjerne presentere nye medlemmer. På kornettrekken får vi med oss Lise Flemmen og på slagverk begynner Karoline Grøttum. Sondre Aase kommer tilbake på trombonerekken...

En vellykket seminarhelg med flinke skolekorpsmusikanter fra Askøy 🎺 Det ble samspillserfaring med flinke dirigenter og instruktører + tacolørdag og overnatting.

Godt fornøyd med resultatet på Oslo Brassfestival. Korpset tok 2. plass i elitedivisjonen og i tillegg til dette fikk euph/bariton-gruppen og tubagruppen hver sin gruppepris. Vi ønsker å takke Trond Helland for den supre jobben han har gjort under oppkjøring og under konkurransen. Gratulerer til våre gode venner i Manger Musikklag som stakk av med...

Årsmøte 2019

20.02.2019

Tirsdag 19. februar ble det gjennomført Årsmøte og valg i Kleppe Musikklag. På møtet ble korpsåret 2018 gjennomgått både musikalsk og organisatorisk og det ble gjennomført valg av nytt styre.

For to år siden ble det delt ut en ny pris i Kleppe Musikklag, nemlig "Broken Stick Award".
Prisen er selve pinnen som Philip Hannevik knakk under NM 2016! Dette er en vandrepris som skal gis til noen som har tabbet seg litt ut i forbindelse med NM, eller NM-oppkjøringen (på linje med det å knekke pinnen under konsert),...

NM 2019

11.02.2019

NM 2019 er over for denne gang, og vi er strålende fornøyd med vår fremføring av «Titan's Progress». Fremføringen resulterte i en flott 2. Plass med 95 poeng i 1.divisjon.

Sesongen 2018-2019 begynner å falle på plass og i den forbindelse har vi fått med oss noen nye ansikter i Kleppe Musikklag.