Vi kan, vil og tør

15.02.2018

Nå har vi jobbet knallhardt i lang tid. Vi har hatt timesvis med gruppeprøver, terping og mange gode instruktører har vært inne og hjulpet oss med innøvingen til NM. Midt oppi det hele så er det også fint å legge merke til hvordan korpset nesten er som en familie for hverandre.

KML har i mange år hatt slagordet "Vi kan, vil og tør". Et slagord som har fungert motiverende. Det har oppfordret oss til å ta sjanser og det har blitt et slags symbol for samholdet i korpset. Vi har derfor hatt en liten brainstorm på hva dette slagordet handler om for medlemmene i dagens Kleppe. Svaret finner du under. 

Selve slagordet fikk Kleppe av Rune Hannisdal da han startet som fast dirigent i 2010. Rune forteller at: «da jeg begynte i Kleppe var det 9 medlemmer. I løpet av sommeren ble vi heldigvis flere! Mange unge, som kunne spille, men ofte var preget av stundens alvor. Med andre ord ville vi og vi kunne. Det eneste vi manglet var... å tørre, tørre å være god"

Slagordet falt i god jord og har tatt Kleppe til høyder som man kanskje ikke trodde var mulig for få år siden. Korpset har fått en stabil besetning, har mange gode konserter og resultater å se tilbake på og jobber hele tiden mot nye mål. I år spilte vi NM i nye uniformer for første gang, og nå ser vi frem til en vår med blant annet konsert med Askøy Skolebrass, komponistkonsert og ikke minst Whit Friday! Gledelig nok får vi et gjensyn med Rune Hannisdal allerede på neste konsert!

Vi kan, vil og tør!