Nyheter


Sesongen 18/19 faller på plass for Kleppe Musikklag. Mange spennende prosjekter er planlagt og besetningen er nesten helt klar. Neste sesong skal vi blant annet delta i Siddis Brass, NM og Oslo Brassfestival, og store konsertprosjekter er under planlegging

Visste du at KML kun har vært på tre utendlandsturer før?
Forrige tur var i 1993 (da var mange av dagens medlemmer ikke født engang). Tidligere kleppemusikant og æresmedlem, Reidar Magne, har igjen sagt seg villig til å fortelle litt fra turen i 1993.

Ord fra tidligere musikant og æresmedlem, Reidar Magne Sætre.
«KML startet dagen sin på Kleppestø. Der stilte vi opp og marsjerte til Kleppe skole, men først var vi etter tradisjonen innom helsetunet og spilte og deltok ved heising av flagget. En fantastisk fin tradisjon der alle beboerne som kunne kom ut og bivånet det hele sammen med bygdefolk som...

For noen år siden startet Kleppe Musikklag en konsertserie der en konsert i sesongen ble viet til en utvalgt komponist. Tidligere har vi blandt annet hatt Derek Bourgeois og Philip Wilby på programmet, med gjester som Manger Musikklag, Tertnes Brass og Bergen brass-ensemble.

Tirsdag 13.mars spilte vi konsert i Askyøyhallen sammen med Askøy Skolebrass. Konserten fikk status som en del av konsertstafetten NMF Hordaland, detter er noe vi i Kleppe Musikklag setter stor pris på. Konsertstaffetten arrangeres i forbindelse med musikkorpsenes år 2018.

Vi i Kleppe Musikklag syntes det var utrolig kjekt å få dele en hel konsert...

Årsmøte 2018

10.03.2018

Lørdag 10. mars ble det gjennomført Årsmøte og valg i Kleppe Musikklag. På møtet ble korpsåret 2017 gjennomgått både musikalsk og organisatorisk og det ble gjennomført valg av nytt styre.

Nå har vi jobbet knallhardt i lang tid. Vi har hatt timesvis med gruppeprøver, terping og mange gode instruktører har vært inne og hjulpet oss med innøvingen til NM. Midt oppi det hele så er det også fint å legge merke til hvordan korpset nesten er som en familie for hverandre.

NM 2018 er over for denne gang, og dessverre trakk vi det korteste strået denne gang. Når det er sagt så er vi stolte over de 2 konsertene i helgen, og stolte over å få åpne både plikt og selvvalgtavdelingen.

NM Brass 2018

01.02.2018

«I 1978 dannet brassbandentusiaster fra Kleppe Musikklag, Manger Musikklag, Eikanger-Bjørsvik Musikklag, Follesø Musikklag og Tertnes Ungdomskorps det som ble kalt Brass Band Klubben. Dette ble starten på historien om NM brass.» (hentet fra NMF sin hjemmeside)

9. desember 2017 avholdt Kleppe Musikklag sin årlige julekonsert. Dirigent Philip Hannevik ledet konserten på mesterlig vis. At Philip Hannevik igjen står foran KML er et gjensyn korpset setter stor pris på.

Dagens funfact

27.11.2017

Kleppe Musikklag har til nå 28.413 avspillinger på Soundcloud. Sporene «Teri Rab Ne Bana Di Jodit», «REM-Scapes» og «Sketches from Nowheret» er de tre mest spilte sporene. På topp 10-listen over de landene som har hørt mest på opptakene finner du India, Frankrike, Tyskland og USA :)