Nyheter

Tirsdag 13.mars spilte vi konsert i Askyøyhallen sammen med Askøy Skolebrass. Konserten fikk status som en del av konsertstafetten NMF Hordaland, detter er noe vi i Kleppe Musikklag setter stor pris på. Konsertstaffetten arrangeres i forbindelse med musikkorpsenes år 2018.

Vi i Kleppe Musikklag syntes det var utrolig kjekt å få dele en hel konsert...

Årsmøte 2018

10.03.2018

Lørdag 10. mars ble det gjennomført Årsmøte og valg i Kleppe Musikklag. På møtet ble korpsåret 2017 gjennomgått både musikalsk og organisatorisk og det ble gjennomført valg av nytt styre.

Nå har vi jobbet knallhardt i lang tid. Vi har hatt timesvis med gruppeprøver, terping og mange gode instruktører har vært inne og hjulpet oss med innøvingen til NM. Midt oppi det hele så er det også fint å legge merke til hvordan korpset nesten er som en familie for hverandre.

NM 2018 er over for denne gang, og dessverre trakk vi det korteste strået denne gang. Når det er sagt så er vi stolte over de 2 konsertene i helgen, og stolte over å få åpne både plikt og selvvalgtavdelingen.

NM Brass 2018

01.02.2018

«I 1978 dannet brassbandentusiaster fra Kleppe Musikklag, Manger Musikklag, Eikanger-Bjørsvik Musikklag, Follesø Musikklag og Tertnes Ungdomskorps det som ble kalt Brass Band Klubben. Dette ble starten på historien om NM brass.» (hentet fra NMF sin hjemmeside)

9. desember 2017 avholdt Kleppe Musikklag sin årlige julekonsert. Dirigent Philip Hannevik ledet konserten på mesterlig vis. At Philip Hannevik igjen står foran KML er et gjensyn korpset setter stor pris på.

Dagens funfact

27.11.2017

Kleppe Musikklag har til nå 28.413 avspillinger på Soundcloud. Sporene «Teri Rab Ne Bana Di Jodit», «REM-Scapes» og «Sketches from Nowheret» er de tre mest spilte sporene. På topp 10-listen over de landene som har hørt mest på opptakene finner du India, Frankrike, Tyskland og USA :)

Siddis 2017

06.11.2017

Så var Siddis Brass over! Vi har hatt en fantastisk helg og koste oss virkelig på scenen med fantastisk respons fra publikum. Resultatmessig gikk det både bra og ikke så bra som vi ønsket: underholdningspris i elitedivisjon og sisteplass. Vi er uansett veldig fornøyd med konserten, tar med oss alt vi har lært i oppkjøringen og jobber videre.

Rolf Ek

31.10.2017

I helgen fikk vi den triste beskjeden om at Rolf Ek, æresmedlem i KML, har gått bort. Her kommer noen ord skrevet av Reidar Magne Sætre.

Tusen takk til alle som kom på konserten vår i Universitetsaulaen på søndag! Det er veldig kjekt å få spille for så mange. Temaet for konserten var kontrasten mellom lyst og mørk, godhet og ondskap, himmel og helvete. Dualiteten mellom godt og vondt blir presentert gjennom utvalgte stykker fra korpsliteraturen fra kjente komponister som Wilby,...

Lørdag 30.september fikk vi æren av å spille festkonsert på Askøy solist- og ensemblekonkurranse. Vi storkoste oss veldig med å få spille. Tusen takk for at vi fikk komme og gratulerer til alle musikanter med fremføringer og plasseringene de fikk.