Julestemning med Rein Alexander

28.12.2017

9. desember 2017 avholdt Kleppe Musikklag sin årlige julekonsert. Dirigent Philip Hannevik ledet konserten på mesterlig vis. At Philip Hannevik igjen står foran KML er et gjensyn korpset setter stor pris på. 

Nytt av året var at selveste Rein Alexander var med som solist. Han ankom tidlig lørdag formiddag, og sammen hadde vi en effektiv og god prøve før publikum ankom Bergen Domkirke. Konserten varte i omlag halvannen time, fylt med kjent og kjær julemusikk, stykker hentet fra klassisk brassbandlitteratur og ikke minst mange høydepunkt fra Rein Alexander sitt repertoar. Gledelig nok var det mange som møtte opp denne kvelden. Allerede en halvtime før konsertstart stod det en lang kø utenfor kirken i snøværet og ventet på å få komme inn.

Vi vil gjerne benytte sjansen og takke alle som kom denne kvelden! Det hadde ikke blitt det samme uten så mange flotte mennesker i salen. Som korps setter KML stor pris på å få spille for så mange som mulig i løpet av sesongen. I tillegg vil vi takke alle som har jobbet for at denne konserten skal være mulig. Blant annet Ove Sognnes, leder i Kleppe Musikklag, som har jobbet iherdig med å få sponsorer til konserten, som kjører og henter, som stiller opp og jobber der det trengs. 

Vi ønsker også å rette en stor takk til Askøy kommune og Askøy sang- og musikksamskipnad som bevilget oss sponsormidler som gjorde det mulig å gjennomføre en konsertproduksjon av et sånt kaliber. 

Til slutt vil vi takke Kleppestø Senter, Rema 1000 Kleppestø, Coop Prix Strusshamn, Intermec AS, Garmann grunn og betong AS, Askøy Energi, R. Torgersen, Andersen & Sønn Rørlegger, Industriplast, AM frisør, Electrotec Elesco Bergen, Florvåg Bruk, Hageland Askøy, Hauglandshella begravelsesbyrå og Rema 1000 Holmedal for sponsormidler! Vi setter enormt pris på støtte fra lokale bedrifter på Askøy!

I tillegg må vi takke vår eminente fotograf for anledningen: Karl Nikolai Zieritz. Alle bilder i dette innlegget er tatt av han.

Mange har i etterkant kommentert at de håper det blir ny konsert neste år. Vi i KML håper absolutt dette kan bli en tradisjon. Følg gjerne med på denne nettsiden for informasjon om hva som skjer fremover i KML!