NM og "Broken Stick Award"

15.02.2018

NM 2018 er over for denne gang, og dessverre trakk vi det korteste strået denne gang. Når det er sagt så er vi stolte over de 2 konsertene i helgen, og stolte over å få åpne både plikt og selvvalgtavdelingen.

Gratulerer til Eikanger-Bjørsvik og vår faste dirigent Magnus Brandseth, og ikke minst gratulerer til de andre korpsene på øyen, Askøy Brass Band, Follesø Musikklag og Hetlevik Musikklag med fabelaktige fremførelser i helgen.

Vi kommer sterkt tilbake
#kanviltør

Bildene under er tatt av: John Vint Photography, Hjemmeside 

I fjor ble en ny pris delt ut i Kleppe Musikklag, nemlig Broken Stick award. Prisen er selve pinnen som Philip Hannevik knakk under NM 2016! Dette er en vandrepris som skal gis til noen som har tabbet seg litt ut i forbindelse med NM, eller NM-oppkjøringen (på linje med det å knekke pinnen under konsert), men som deretter har kommet tilbake og løftet Kleppe Musikklag til uante høyder!

Den første vinneren var Philip, da han "broke the stick". Vinneren i 2017 var vår supre principal Erlend Henden. I år gikk prisen til gruppelederen i en gruppe som måtte ta på seg ekstreme utfordringer i vanskelighetsgrad, men som har jobbet sammen under kyndig veiledning og ukuelig vilje, og som har levert over all forventning på NM. Gruppelederen selv har hele tiden framstått som et forbilde for oss alle, med sin forberedelse, dedikasjon og sitt gode humør!

Vinneren av 'broken stick award' 2018 er Bjørnar S Førde! Gratulerer