Oslo Brassfestival 2017

05.05.2017

Helgen 28. - 30. april arrangerte Oslofjord brass Oslo brassfestival.
Kleppe Musikklag deltok i elitedivisjonen. Det har vært en tur med godt humør og spilleglede på høyt nivå. Vi vil gi en stor applaus til Oslofjord Brass for et utrolig bra opplegg. 

Fredagen startet med kirkekonsert i kulturkirken JAKOB. Kulturkirken ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i 2000. Vi i Kleppe hadde en kjempeopplevelse på scenen, og rommet ga uttrykk for god akustikk og atmosfære.
Fredagens program bestod av: Procession to the minster, Feather Theme, Water music og Earl of Oxford March. Mye fin musikk.

Lørdag var det duket for mer fart og spenning. Lokalet var gamle museet og det var rigget med småbord og rom for mingling. Dørene stengte aldri, og man kunne gå og komme som man ønsket. Resultat og premieutdeling fant sted kort tid etter siste korps. Det var mye spilleglede og en helt fantastisk energi på scenen.

Lørdagens program bestod av: Chump Change, Elks Parade, Traveling Bossa, Not yet, The incredits og Ved Rondane. Vi vil takke Oslofjord Brass for en helt utrolig helg. Godt gjennomført og organisert ned til minste detalj. 

Kleppe vil også takke støttelaget som har vært med på tur og prosjektets dirigent, Sindre Dalhaug.  

Resultater elitedivisjonen OBF 2017: 

1. Krohnengen Brass Band

2. Jaren Hornmusikkforening

3. Kleppe Musikklag

4. Molde Brass Band

5. Sandefjord Brass Symposium

6. Oslofjord Brass

7. Hasle Brass

Fotograf fra bilder på scenen:
Glen Darrud og Heidi Roggen