Nyheter

Siddis 2017

06.11.2017

Så var Siddis Brass over! Vi har hatt en fantastisk helg og koste oss virkelig på scenen med fantastisk respons fra publikum. Resultatmessig gikk det både bra og ikke så bra som vi ønsket: underholdningspris i elitedivisjon og sisteplass. Vi er uansett veldig fornøyd med konserten, tar med oss alt vi har lært i oppkjøringen og jobber videre.

Rolf Ek

31.10.2017

I helgen fikk vi den triste beskjeden om at Rolf Ek, æresmedlem i KML, har gått bort. Her kommer noen ord skrevet av Reidar Magne Sætre.

Tusen takk til alle som kom på konserten vår i Universitetsaulaen på søndag! Det er veldig kjekt å få spille for så mange. Temaet for konserten var kontrasten mellom lyst og mørk, godhet og ondskap, himmel og helvete. Dualiteten mellom godt og vondt blir presentert gjennom utvalgte stykker fra korpsliteraturen fra kjente komponister som Wilby,...

Lørdag 30.september fikk vi æren av å spille festkonsert på Askøy solist- og ensemblekonkurranse. Vi storkoste oss veldig med å få spille. Tusen takk for at vi fikk komme og gratulerer til alle musikanter med fremføringer og plasseringene de fikk.

Modalen 2017

12.09.2017

Kleppe har reist til Modalen i Mo Kommune. En liten kjøretur fra Bergen sentrum. Vi har vært omringet av flotte og naturlige omgivelser.

Fikk en fin tilbakemelding:
" Tusen takk for vel avviklet loppemarked. Dere var vennlige og hyggelige å forholde dere til, var flinke til å skape entusiasme for tingene og holdt humøret til siste minutt. Håper dere tjente godt med penger."

En ny sesong står for tur og gledelig nok fortsetter nesten hele besetningen fra forrige sesong. Medlemsmassen er altså meget stabil og klar for nye utfordringer og prosjekter. Musikklaget får noen nye tilskudd i rekkene som vi gleder oss enormt til å ha med oss på veien videre:

Brasspub 2017

04.06.2017

Så var siste tone denne sesongen spilt for Kleppe Musikklag. Tusen takk til Flesland Musikklag for at vi fikk komme i går på brasspub, og takk for en flott konsert! Utrolig kjekt å høre både dere og Sheona White!

17. mai 2017

18.05.2017

Det ble strålende sol i Bergen og fantastisk stemning fra begynnelse til slutt. 17. mai er en dag der veldig mange setter pris på korpsmusikk i gatene. I år valgte Kleppe Musikklag å stille i hovedprosesjonen i Bergen. Blant dagens medlemmer var det få som hadde marsjert med Kleppe før. Det er flere år siden sist, helt tilbake til...

Helgen 28. - 30. april arrangerte Oslofjord brass Oslo brassfestival.
Kleppe Musikklag deltok i elitedivisjonen. Det har vært en tur med godt humør og spilleglede på høyt nivå. Vi vil gi en stor applaus til Oslofjord Brass for et utrolig bra opplegg.

I løpet av de siste årene har Kleppe Musikklag hatt veldig mange dyktige dirigenter. På prosjekter har vi blant annet hatt Stian Svendsen, Allan Withington, Torstein Aagaard-Nilsen, Rune Hannisdal, Magnus Brandseth, Philip Hannevik og Sindre Dalhaug. Rune Hannisdal fungerte som fast dirigent i flere år, og gjorde en flott og viktig jobb for...